hello world!

Lumion Pro е логичният избор.

Разбери защо си заслужава да инвестираш в Lumion Pro
Ексклузивно съдържание в Lumion Pro

Разбери защо си заслужава да инвестираш в Lumion Pro

Ако освен бързо и лесно усвояване търсите и
изключителни резултати - Lumion Pro е логичният избор.
Пълна библиотека с обекти
С добавените 364 нови обекта в Lumion 10 Pro (и 104 обекта, отключени в Lumion Normal), може да накарате изградените пространства да оживят.

Покажете своята визия за интериора с нови модели. Демонстрирайте движение и социални връзки с нови висококачествени анимирани хора. Създавайте визуално изумителна среда с естествени модели, с фини детайли.
Пълна библиотека с материали
Заедно с новите релефни карти, добавени към 133 текущи материала, можете да намерите 34 нови - включително почва, скала и други външни материали. Сега имате повече възможности, когато показвате външен изглед на вашия дизайн, заобиколен от завладяваща, красива външна среда.
Нова високо качествена
растителност
Новите 62 модела на растителност с фини детайли в Lumion 10 са най-богатите и красиви 3D модели на дървета и растения, налични досега в библиотеката на Lumion.

С дървета и храсти, тези модели визуално ще обогатят сцената ви. Те могат да ви помогнат да си представите усещането, как листата се вият от вятъра и тяхната кора.

Нощни Real Skies карти
Когато гледате нагоре към нощното небе и неговите хиляди ослепителни звезди, е лесно да усетите чувство на удивление и красота към заобикалящата ви среда. Благодарение на 5 нови Real Skies нощни карти, налични в Lumion 10 Pro, успяхме да помогнем на архитектите да създават, точно това усещане.

В миг може да поставите сградата или дома си под ясна звездна нощ или чудната красота на Млечния път. При интериорни проекти лесно може да покажете на вашите клиентите красива гледка към огромното нощно пространство от тяхната бъдещата спалня, хол, вътрешен двор или кухня.
Aurora Borealis
Северното сияние е празник за очите, тъй като то нежно плава над вашия дизайн и ако някога сте го виждали в реалния живот, знаете мощното чувство, което то оставя у вас.

Сега в Lumion 10 Pro, може да придадете ефирен и артистичен привкус на рендерите си, като покажете вашите дизайни под оркестър от цветове и красота с новия ефект на Aurora Borealis.
Photo Matching
Поставите вашия 3D модел в реална снимка и вижте своя дизайн в бъдещата му реална среда. Заснемете невероятни локации в реалния живот и ги съпоставете с вашия модел с няколко клика.

Може да представите своята визуализация на фона на всяка една реална фотография, независимо дали ще презентирате пред клиент или изпълнител на проекта.

Височинни карти за OSM
В обсега на Lumion 10 са вече и реални топографски коти. Може да пресъздадете действителни възвишения около вашия проект - от малки, постепенни изкачвания, до планински назъбени върхове, благодарение на новата интеграция с OSM.
Атмосферен дъжд и сняг
Изразете истинското чувство в проектите си с новите ефекти атмосферен дъжд и сняг.

Само с няколко кликвания, може да създадете всичко от лек дъждец до мощен порой, от слаб снеговалеж до опустошителна снежна буря.

Atmospheric Rain and Snow се намира под Precipitation ефекта в режим Photo and Movie.
Конфигируема 3D трева
Подправете своите проекти на растителни пейзажи и добавете различни видове реалистична растителност към своите паркове, градини, тревни площи и други с новите материали - 3D Real Grass в Lumion.

Пухкави материали
Меки на допир. Цветни и пухкави. За супер комфортното одеяло или килим, новите космести материали внасят несравним чар.
Ръчно очертани контури
С Lumion е лесно да изразите идеята на проекта си чрез ефекта „ръчно очертани“ контури.

Нанесете го заедно с ефекти за фотореализъм, за да пренесете фокуса към основната форма и вид на вашата сграда. 
Заглаждане на твърди ръбове
С плъзгача за ръбове, моделът ви ще придобие по-истински и износен вид, такъв който по-добре ще представи истинските качества на домовете и сградите. Придайте старост и реализъм като загладите ръбовете на две съседни лица. Загладете ъглите на тухли, бетон, дърво и други материали.

Промяна на наклона на фокус
Макетите притежават нещо, което компютърно генерираните рендери не могат да заменят. Като нанесете ефект за наклона на фокус, вашият проект става част от един миниатюрен свят. 

С гледна точка над модела ви в Lumion, ефектът на накланяне променя равнината на фокусиране и замъглява предния план и фона. Това е ефект на камерата, който преобразува CAD модела ви в умалена версия на реалния продукт.
Вариации на модели и материали
Дървеният под подхожда ли си с каменните стени? Кое ще се хареса повече на клиента ви:  вариант А или вариант Б?  Какъвто и да е случаят, новият контрол на вариациите е лесен начин за сравняване на множество опции за материали и модели.

Вашите клиенти ще намерят това за удобно при балансиране на набор от концепции и избор на вид, с който могат да бъдат удовлетворени. За вас като архитект, тази функция ускорява работния ви процес, когато проучвате и обсъждате най-доброто решение за проекта.
Инструменти за измерване
Независимо дали потвърждавате разстоянието между мебели или проверявате периметъра на градината, новите инструменти за измерване в Lumion ще ви помогнат да направите бързи измервания, без да се налага да се връщате към вашия софтуер за моделиране.

Като подобрение на работния процес, инструментите за измерване, които се визуализират на екрана ви помагат да потвърдите разстоянието, гарантирайки прецизността и мащаба на модела ви.

Зеленина за материалите
Добавете пълзящ бръшлян (и други пълзящи растения) по цялата повърхност като стени или статуи. Или просто добавете малко зеленина по земята. Независимо дали искате да покриете целите стени с едно от деветте пълзящи растения в Lumion или добавяте листа към наличните материали, ще вдъхнете нов живот в своя проект.
OpenStreetMap (Бета функционалност)
Тази функционалност ви позволява директно да изберете местоположение навсякъде по света. Впоследствие Lumion генерирара 3D карта, като взима 2D дата директно от базата данна на OSM.
Area Light и Light Strip
Тези ефекти предоставят широк набор от вълнуващи възможности, позволявайки ви да подобрите интериори и екстериори със светлини, които са нещо повече от прости светлини. Само за секунди може да поставите малко осветление, да добавите топлина към дадена стая с фино осветление или да симулирате дневната светлина, която влиза през прозореца, за да помогнете на клиентите си да навлязат напълно в света, който сте създали.

PureGlass®
Стъклото е широко разпространено в архитектурата и интериора и за да се получат добри визуализации, то трябва да е визуализирано правилно. Технологията PureGlass® ви дава достъп до прозрачно, полупрозрачно или матирано стъкло, което е по-завладяващо и реалистично от всякога.
Speedray™ Отражения
Без добри отражения е невъзможно да се създаде добре изглеждаща стъклена, водна, мраморна, дървена или метална повърхност. Материалите оживяват с реалистичните отражения. Отраженията Speedray™ дават възможност да подобрите значително качеството на изображението. В Lumion Pro отразените повърхности са автоматично подобрени чрез поставяне на една отметка.
Висококачествени модели на хора от аXYZ Design
Lumion Pro продължава да разширява своята вече голяма библиотека с още висококачествени анимирани 3D персонажи от аXYZ Design. В Lumion Pro анимираните 3D персонажи заемат нови пози като седене или вървене.

Допълнителни модели на растения и дървета
Lumion Pro включва почти 3 пъти повече дървета и растения. Разширената библиотека с модели включва повече видове и допълнителни варианти на видовете, които получавате в стандартната библиотека.
Сливане на сцени
Страхотен инструмент за сътрудничество е възможността да сливате съдържанието от файл със сцена към текущата ви сцена. Тази функция е особено важна за хора, работещи в екипи, защото ви дава възможност да работите над една сцена с няколко човека.

Изтегли пробна версия!

За гладко и забавно Lumion 11 изживяване се нуждаете от 
мощна видео карта. Повече информация тук.
Пробната версия ще работи в продължение на 14 дни.
Не може да отварят сцени от пробната в комерсиалната версия.
LiveSync за BricsCAD, Revit, SketchUp, ArchiCAD, Rhino и Vectorworks.
Има малък воден знак на крайния рендер.
15% от библиотеката на Lumion.
Нямате достъп до Lumion Viewer.
Нямате достъп до MyLumion.
Нямате достъп до OpenStreetMap.
Не може да създавате панорами.
Изтегли Lumion
closeplay-circle-ominus-circlecheck-circlechevron-downbarslong-arrow-rightfilm-playmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram