hello world!

Какво ново в Lumion 11

Покани другите да видят красотата на твоят проект.
Вдъхни живот на свойте рендери.
Ново в Lumion 11

Затворете очи и визуализаирайте своя бъдещ проект.
Какво виждате? Как се чуствате?

Close your eyes and visualize the real-life construction of your design. What do you
see? How does it feel?

Ортогонални изгледи

На всеки етап от процеса на проектиране, новата функция за ортогонални изгледи в Lumion 11 ви позволява да вдъхнете живот, цвят и текстура във всички технически изображения. Направете вълнуващи и оживени планове, както и и изометрични изгледи само с няколко щраквания. С новата функция, може да поддържате консистентен вид с останалите си визуализации, без да се налага да разчитате на друг софтуер.

Анимиране на строителни етапи

С новия ефект може да покажете процеса, който стои зад развитието или конструкцията на вашия проект, благодарение на силата на анимацията. Направете части от вашата сграда да се появяват и изчезват и подчертайте това, което прави проекта Ви уникален.

Анимирани дъждовни капки (Само в Pro)

В Lumion 11 Pro новата опция, която е част от ефекта за валежи, улавя спокойната атмосфера при наблюдение на дъжда. Само с леко движение на плъзгача десетки динамични, интелигентни дъждовни капки се придвижват надолу по стъклените повърхности.

Изцяло нов обемен огън (Само в Pro)

Огъня има тенденция да събира хората заедно, а в Lumion 11 Pro може да се докоснете до топлата и приветлива атмосфера благодарение на новия обемен огън. Просто го добавете, за да за да създадете усещане за уют и топлина във вашите интериорни и екстериорни рендери, създавайки приповдигнато настроение.

Нов метален материал за коли (Само в Pro)

С новия материал за коли в Lumion 11 Pro, автомобилите във вашите рендери придобиват впечатляващо реалистично качество, което ги прави едва различими от реалните.
Ново в Lumion 10.5

Свържете интериора с екстериора и вдъхване на живот на откритите пространства, заобикалящи вашия архитектурен дизайн. 

Издигнете красотата на откритите пространства с 67 нови предмета, налични в Lumion 10.5, налични днес.
Добавено в lumion 10.5

Нови модели за вашите отворени пространства

С Lumion 10.5, който вече е наличен, става още по-лесно да покажете красотата на отворените пространства, обграждащи архитектурния ви дизайн, с 67 нови висококачествени модела* за градини, дворове, ландшафтни дизайни и други външни пространства.

*67 нови модела са добавени в Lumion Pro, докато в Lumion Standart са 22.
Ново в Lumion 10.3

Прочети за най-важните новости 
идващи с новата версия на Lumion 

Предварителна визуализация с високо качество, нова високо-качествена растителност и 
релефни карти са само част от новостите в Lumion 10
подобрено в lumion 10.3

Предварителна визуализация
с високо качество

С новата предварителна визуализация в Lumion 10 може да видите как би изглеждал проекта ви, още преди да натиснете бутона "Render Scene". Може да се изпозлва при статичен рендер, анимация и 360-градусови панорами. Така бързо и лесно ще добиете увереност при смяна на светлини, материали и позиции на камерата. С предварителната визуализация вие получавате, това което виждате. 

В Lumion 10.3 в предварителната визуализация е добавен ефектът "Hyperlight".
Гледай Видео

Нова високо качествена
растителност (Lumion Pro)

Новите 62 модела на растителност с фини детайли в Lumion 10 са най-богатите и красиви 3D модели на дървета и растения, налични досега в библиотеката на Lumion.

С дървета и храсти, тези модели визуално ще обогатят сцената ви. Те могат да ви помогнат да си представите усещането, как листата се вият от вятъра и тяхната кора.

Новите модели са много по-богати от стандартните модели на растителност, които можете да намерите в Lumion. В резултат на това те ще направят сцената ви по-тежка и могат да забавят скоростта на рендериране. Препоръчваме да използвате умерено моделите. Използвайте ги на ключови места във вашите проекти.
Гледай Видео

отключени в lumion 10.3

Нови релефни карти

С добавянето на новите релефни карти на 167 материала в Lumion 10, вашата публика ще може да усети релефа на избраната от вас дървесина, грубата повърхност на тухлите и неравната текстура на чакъла.

В Lumion 10.3 вече може да добавите "displacement" карта на всеки един материал.
Гледай Видео

Нощни Real Skies (Lumion Pro)

Когато гледате нагоре към нощното небе и неговите хиляди ослепителни звезди, е лесно да усетите чувство на удивление и красота към заобикалящата ви среда. Благодарение на 5 нови Real Skies нощни карти, налични в Lumion 10 Pro, успяхме да помогнем на архитектите да създават, точно това усещане.

В миг може да поставите сградата или дома си под ясна звездна нощ или чудната красота на Млечния път. При интериорни проекти лесно може да покажете на вашите клиентите красива гледка към огромното нощно пространство от тяхната бъдещата спалня, хол, вътрешен двор или кухня.
Гледай Видео

Aurora Borealis (Lumion Pro)

Северното сияние е празник за очите, тъй като то нежно плава над вашия дизайн и ако някога сте го виждали в реалния живот, знаете мощното чувство, което то оставя у вас.

Сега в Lumion 10 Pro, може да придадете ефирен и артистичен привкус на рендерите си, като покажете вашите дизайни под оркестър от цветове и красота с новия ефект на Aurora Borealis.
Гледай Видео

Photo Matching (Lumion Pro)

Поставите вашия 3D модел в реална снимка и вижте своя дизайн в бъдещата му реална среда. Заснемете невероятни локации в реалния живот и ги съпоставете с вашия модел с няколко клика.

Може да представите своята визуализация на фона на всяка една реална фотография, независимо дали ще презентирате пред клиент или изпълнител на проекта.
Гледай Видео

Височинни карти за OSM (Lumion Pro)

В обсега на Lumion 10 са вече и реални топографски коти. Може да пресъздадете действителни възвишения около вашия проект - от малки, постепенни изкачвания, до планински назъбени върхове, благодарение на новата интеграция с OSM.
Гледай Видео

AI артистични стилове*

Смесете изкуството и архитектурата. Създавайте артистични, импресионистични образи на вашите дизайни. За окачване на стената, за включване в портфолиото Ви или просто за забавление.

С новите артистични стилове, които са експериментална функция на невронна мрежа в Lumion 10, може да видите интерпретация на вашия дизайн с уникалния стил на рисуване на легендарни художници като Моне, Кандински, Пикасо и други.

* Необходими са минимум 16 GB системна памет.
Гледай Видео

Всички нови обекти са с HD качество, а новите допълнения довеждат общия брой елементи в библиотеката със съдържание на Lumion 10 Pro до над 5 800 .

Всички дървета и растения, с изключение на новата високо качествена растителност, са създадени с помощта на SpeedTree.

Нови 364 обекта в библютеката на Lumion (Lumion Pro)

С добавените 364 нови обекта в Lumion 10 Pro (и 104 обекта, отключени в Lumion Normal), може да накарате изградените пространства да оживят. 

Покажете своята визия за интериора с нови модели. Демонстрирайте движение и социални връзки с нови висококачествени анимирани хора. Създавайте визуално изумителна среда с естествени модели, с фини детайли.

Новите обекти в Lumion 10 Pro включват, но не се ограничават до:

- 62 фини детайли на природата, включително растения и дървета
- 11 автомобила, включително спортни автомобили и всъдеходи
- 180 предмета за интериор, включително места за сядане, кухни, маси и др.
- 30 висококачествени анимирани 3D хора, включително мъже, жени, възрастни хора, велосипедисти и др.
- 81 външни предмета, включително сгради, мебели и светлини
Гледай Видео

Много от материалите в Lumion са с най-високо качество и могат да бъдат променяни чрез атмосферни влияния, заобляне на ръбове (само за Pro) и други. С новите допълнения общият брой материали в Lumion 10 е над 1,300.

Нови материали (много от тях с новите релефни карти)*

Заедно с новите релефни карти, добавени към 133 текущи материала, можете да намерите 34 нови - включително почва, скала и други външни материали. Сега имате повече възможности, когато показвате външен изглед на вашия дизайн, заобиколен от завладяваща, красива външна среда.

Някои от новите материали в Lumion 10 включват, но не се ограничават до: 12 нови почвени материали, включително красиви нови пясъчни материали, които оживяват с новите релефни карти. 9 различни скални материала. 10 външни материала, включително бетон, метал и камък. 3 вътрешни плочки.

*Всички нови материали включват релефни карти.
Гледай Видео
Ново инстурменти в Lumion 10

Нови 3D инструменти, с които ще повишите 
своята продуктивност. 

Paint Placement, Landscape cutter и 
Ease in/out control са само част от новите инструменти в Lumion 10

Нов инструмент - Paint placement

Имате нужда да създадете околна среда бързо?

С новия инструмент за поставяне на растителност в Lumion 10, може да поставите стотици природни обекти, все едно рисувате върху лист хартия. 

Разпръснете дървета, скали и храсти над пейзажа, за да придадете усещане за природен реализъм към вашия архитектурен дизайн.
Гледай Видео

Създай библютека от 
любимите си материали.

Любимите ви материали вече са достъпни от едно удобно място. 

Например, когато сте избрали тухлен материал точно по ваш вкус, импортирате и променяте материал или създавате изцяло нов такъв, вече може лесно да ги запазите и приложите отново и отново.
Гледай Видео

Нов инструмент за рязане на пейзаж

Мазета, басейни и др. Всеки път, когато проектът ви има „подземен обект“, който трябва да се визуализира, новият инструмент за рязане на пейзаж може незабавно да изреже дупка по размер в Lumion. 

Поставете над зоната, която искате да изрежете и създайте отвор на горната повърхност, за да пасне на елементите на вашия 3D модел.
Гледай Видео

Контрол на скороста на вашата камера в Lumion 10

Създаването на красива анимация е нещо повече от определяне пътя на камерата. Също така трябва да се вземе под внимание нейната скорост и фокус, за да може успешно да насочите очите на зрителя към детайлите на проекта Ви.

Вече може да изберете дали камерата да се ускори в началото и забави в края или да поддържа постоянна, линейна скорост.
Гледай Видео

Подобрена библютека с обекти

Обектната библиотека на Lumion продължава да нараства с всяка версия и в Lumion 10 навигацията и използването на 5 800+ обекта никога не е била по-лесна. 

С помоща на по-големи "миниатюри", още по-лесно може да намерите и поставите търсения от вас обект.

За да се оптимизира максимално работното пространство, вече може да затворите прозореца на библиотеката.
Гледай Видео

Подобрен .dwg импорт

В предишните версии импортирането на .dwg файлове ставаше през  "DWG To Lumion".

С излизането на Lumion 10 вече нямате нужда от "DWG To Lumion". Може директно да импортиране .dwg файлове в Lumion. Също така е подобрена поддръжката на .dwg и .dxf и добавено автоматично преобразуване на материали, наречени „glass“ и „water“.

Изтегли пробна версия!

За гладко и забавно Lumion 11 изживяване се нуждаете от 
мощна видео карта. Повече информация тук.
Пробната версия ще работи в продължение на 14 дни.
Не може да отварят сцени от пробната в комерсиалната версия.
LiveSync за BricsCAD, Revit, SketchUp, ArchiCAD, Rhino и Vectorworks.
Има малък воден знак на крайния рендер.
15% от библиотеката на Lumion.
Нямате достъп до Lumion Viewer.
Нямате достъп до MyLumion.
Нямате достъп до OpenStreetMap.
Не може да създавате панорами.
Изтегли Lumion
closeplay-circle-ominus-circlecheck-circlechevron-downbarslong-arrow-rightfilm-playmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram