hello world!

Чети. Гледай. Подобрявай.

Тук ще намерите полезна информация за това как да подобрите своите 3D рендери.
Вдъхновете се с блога за визуализации на Lumion Bulgaria!
Публикувана на
October 29, 2019

Lumion 10 е наличен днес! Открийте какво е новото.

От високо детайлни растения и дървета до висококачествени предварителни визуализации, Lumion 10 предлага нови функции, за да помогне на архитектите бързо и лесно да изразят своите дизайнерски идеи като красиви рендери. Вижте какво е новото във видеото по-долу.

Lumion 10 е вече достъпен, надграждайки традицията да създавате 3D визуализации бързо, лесно и без стрес.

С нови функции и инструменти е по-лесно от всякога да комуникирате жилищни и търговски екстериори, да пресъздавате интериора в красиво взаимодействие на светлина и сянка и да създавате живи ландшафтни пейзажи.

Десет версии на Lumion. Десетилетие надежден, интуитивен софтуер за визуализации. Изработен специално за вас - архитектите.

Продължете да четете по-долу за новите функции. За да видите пълния списък с функции, отидете на страницата „Ново в Lumion 10“.

Поглед към новите функции в Lumion 10

Независимо дали става въпрос за новите, красиво детайлни природни обекти или засилващи работния процес инструменти, които ви позволяват бързо да запълните сцената с живот, Lumion 10 цели да намали усилията ви да изкомуникирате по-добре вашите дизайнерски идеи и проекти.

Предварителна визуализация
с високо качествено

Новата предварителна визуализация с високо качество в Lumion 10 ви позволява да видите как би изглеждал вашия проект, преди да натиснете бутона "Render Scene".

Можете да видите как ефектите в режим снимка, видео или панорама ще повлияят на крайния резултат, давайки увереност и пестене на време при промяна на осветлението, сенките, материалите и позициите на камерата.

* Модел от Van Manen.
Нова високо качествена растителност (Lumion Pro)

Новите 62 модела на растителност  с фини детайли в Lumion 10 са най-богатите и красиви 3D модели на дървета и растения, налични досега в библиотеката със съдържание на Lumion.

С дървета и храсти тези модели визуално ще обогатят сцената ви с живот. Те могат да ви помогнат да си представите усещането, как листата се вият от вятъра и грапавината на тяхната кора.

Новите модели са много по-богати от стандартните модели на растителност, които можете да намерите в Lumion. В резултат на това те ще направят сцената ви по-тежка и могат да забавят скоростта на рендериране. Препоръчваме да използвате умерено моделите. Използвайте ги на ключови места в вашите проекти.
Нови релефни карти

С добавянето на новите релефни карти на 167 материала в Lumion 10, вашата публика ще може да усети грапиваната на избраната от вас дървесина, грубата повърхност на тухлите и неравната текстура на чакъл. (С излизането на Lumion 10.3 вие вече може да ги добавяте към всички налични материали.)

Real Skies at night (Pro only)

Когато гледате нагоре към нощното небе и неговите хиляди ослепителни звезди, е лесно да усетите чувство на удивление и красота към заобикалящата ви среда. Благодарение на 5 нови Real Skies нощни карти, налични в Lumion 10 Pro, успяхме да помогнем на архитектите да създават, точно това усещане.

В миг може да поставите сградата или дома си под ясна звездна нощ или чудната красота на Млечния път. При интериорни проекти лесно може да покажете на вашите клиентите красива гледка към огромното нощно пространство от тяхната бъдещата спалня, хол, вътрешен двор или кухня.

* Модел от Marco Caccini.
Нов инструмент - Paint placement

Имате нужда да създадете околна среда бързо?

С новия инструмент за поставяне на растителност в Lumion 10, може да поставите стотици природни обекти, все едно рисувате върху лист хартия. 

Разпръснете дървета, скали и храсти над пейзажа, за да придадете усещане за природен реализъм към вашия архитектурен дизайн.

* Модел от Marco Caccini.
... и още много

Lumion 10 носи със себе си и Photo Matching, височинни карти директно от OSM (Open Street Maps) , нови обекти и материали и други. Преминете към страницата „Ново в Lumion 10“ за пълен списък с новите функции.

Гледайте бърза обосновка на новите функции в Lumion 10

Ако имате 3D модел на вашия дизайн, но нямате много време, Lumion 10 може да ви помогне да го съживите по-бързо и лесно от повечето налични на пазара програми за визуализации.

С Lumion 10 като част от вашия архитектурен работен процес ще разберете, че е по-лесно от всякога да изразявате дизайнерските си идеи и да създадете споделена визия, за това как виждате развитието на вашия проект.

Изтегли пробна версия!

За гладко и забавно Lumion 10 изживяване се нуждаете от 
мощна видео карта. Повече информация тук.
Пробната версия ще работи в продължение на 14 дни.
Не може да отварят сцени от пробната в комерсиалната версия.
LiveSync за Revit, SketchUp, ArchiCAD, Rhino и Vectorworks.
Има малък воден знак на крайния рендер.
15% от библиотеката на Lumion.
Нямате достъп до Lumion Viewer.
Нямате достъп до MyLumion.
Нямате достъп до OpenStreetMap.
Не може да създавате панорами.
Изтегли Lumion
closeminus-circlecheck-circlechevron-downbarslong-arrow-rightfilm-playmenuarrow-downarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram